Over ons

Steunpunt gedupeerde Apeldoorn is een initiatief opgezet door gedupeerde ouders om andere gedupeerde ouders bij te staan en voor lotgenoten contact. Het begon met een whats-app groep en is nu uitgegroeid tot een steunpunt dat er voor (mogelijk) gedupeerde ouders van de kindertoeslagenaffaire is. Voor ouders en door ouders. We zijn een onafhankelijk steunpunt in Apeldoorn om zo voor een ieder in Apeldoorn toegankelijk te zijn voor een ieder die behoefte heeft aan informatie, ondersteuning of een luisterend oor.

Voorop staat transparantie bij het Steunpunt Apeldoorn. Iedere (mogelijk) gedupeerde wil hetzelfde, gehoord worden, erkenning en herstel. Daarom vinden wij het belangrijk ons hard te maken andere lotgenoten te adviseren en helpen. 

Want als (mogelijk) gedupeerde kom je in een wirwar van wetten, regels en protocollen terecht die ook nog volop in verandering zijn. Door als lotgenoten onze ervaringen en informatie met elkaar te delen en met elkaar in gesprek te blijven hopen wij een ieder die behoefte en nood heeft aan ondersteuning of advies te kunnen bijstaan. 

 

Heb je hulp, advies of een luisterend oor nodig, laat het ons dan weten middels het contactformulier

Voorop staat bij het steunpunt, eigen regie, transparantie er mogen zijn zonder veroordeling.